Paks

A Paksi Önkormányzat fotópályázatot hirdetett „Az én Paksom” címmel

A Paksi Önkormányzat fotópályázatot hirdetett „Az én Paksom” címmel

Paks Önkormányzata fotópályázatot hirdetett, amivel a település értékeit szeretné bemutatni. Olyan fotókat várnak erre a pályázatra, amelyek a természetes és épített környezetet valamint a paksi emberek életét ábrázolja.

Kategóriánként legfeljebb tíz fotóval lehet részt venni. Egy adott fotót csak egy kategóriában lehet indítani, de egy személy mindegyik kategóriában részt vehet a fotóival. A fotók a fényképezőgépen kívül készülhetnek még okostelefonnal vagy drónnal is. A nevezéshez szükség van a beküldő nevére, címére, telefonszámára és e-mail címére.

 

Városérzetek

Városérzetek

 

Három kategóriát hirdettek meg:

 

1. „Városérzetek” – ebbe a kategóriába lehet beküldeni a városról szóló képeket, amik az utcákat, az épületeket ábrázolnak.

2. „Élő-lét” - ebbe a kategóriába tartoznak a természetfotók, amelyek a növény és állatvilágot ábrázolják köztereken vagy akár konyha- és díszkertekben.

3. „Paksi mindennapok” - ebbe a kategóriába tartozik a lakosok mindennapjainak az ábrázolása (a személyiségi jogok figyelembe vételével)

 Paksi mindennapok

Paksi mindennapok

 

A képeket 2019. április 30.-ig lehet beküldeni e-mailben, az üzenet tárgyaként kérik „Az én Paksom fotópályázat” címet megadni. Ezen kívül le lehet adni személyesen egy adathordozón a Polgármesteri Hivatalban.

 

Élő-lét

Élő-lét

 

Kétféle díjazás lesz. A beküldött képekből egy szakmai zsűri fogja kiválasztani kategóriánként az első három helyezettet. Ezen kívül lesz közönség díj is, amire a  város facebook oldalán is lehet majd szavazni. Az eredményhirdetés júniusban lesz, és a nyertes képekből kiállítást fognak tartani.